Free songs

O nama | Kontakt | Profil korisnika | Najčešća pitanja | Sitemap |
Pretraga
19
APR
2014

Kurs za B1/1 nivo u Derventi

Posted By :
Comments : 0
Nakon započete nastave sa grupama na A-nivoima, 23.04.2014. u Glossa-centru u Derventi nastavu počinje pohađati i prva grupa na nivou B1/1. Časovi će se održavati dva puta sedmično u večernjem terminu između 18:00 i 19:30. Mjesta u grupi još ima, tako da se svi zainteresovani sa...
Više informacija
17
APR
2014

Poetry Slam

Posted By :
Comments : 0
Glossa – centar za njemački jezik je ponosni partner i ovogodišnjeg, drugog po redu PoetrySlam-a. U kasnim 80-tim, Marc Kelly Smith, pjesnik i građevinski radnik, počeo je da koristi slam-poeziju kao platformu za društvene teme. Sam termin slem poezije je krovni termin za...
Više informacija

Usluge

Glossa - centar za njemački jezik organizuje :
  • ekstenzivne, intenzivne, specijalne i kurseve za djecu i omladinu;
  • intenzivne pripreme za polaganje Goethe-ispita;
  • usluge savjetodavnog razgovora za buduće studente i radnike u zemljama njemačkog govornog područja;
  • usluge pismenog i usmenog prevođenja;
  • nastavu na daljinu ili online-kurseve.

Goethe-ispit

Njemačka je „ekonomska lokomotiva" Evrope, a njemačke i austrijske kompanije su najbolji poslodavci. Glossa - centar za njemački jezik je prvi akreditovani centar za njemački jezik u jugoistočnoj Evropi od strane Goethe-Instituta. Iskoristite priliku za bolji posao, dođite u Glossa-centar i tako se najbrže i najbolje pripremite za polaganje međunarodno priznatog Goethe-ispita! Ali to nije sve, Glossa-centar Vam omogućuje da položite Goethe-ispit u Banja Luci i brzo i lako odškrinite vrata svog profesionalnog i akademskog usavršavanja!

Rad i studiranje

Ljekari, medicinske sestre, inženjeri, tehnolozi, programerii svi vi koji želite da se preselite ili zaposlite u u Njemačkoj i zemljama njemačkog govornog područja! Studenti, krenite na vrijeme!!! Naučite njemački jezik i nastavite školovanje na jednom od najprestižnijih austrijskih i njemačkih univerziteta! Za zaposlenje u Njemačkoj Vam je potreban B2, a za nastavak akademske karijere C1 nivo znanja. Da li znate da Goethe-sertifikat koji će potvrditi tražene nivoe znanja možete dobiti u Glossa–centru!

Kursevi

Glossa - centar za njemački jezik organizuje kurseve njemačkog jezika na 6 nivoa (uključujući i podnivoe), od početnog A1 do najnaprednijeg C2, prema standardima Savjeta Evrope. Svi naši kursevi izjednačeni su sa nivoima koje propisuje Zajednički evropski okvir. Saznajte više o kursevima koje Vam je Glossa pripremila.