web analytics
Free songs

O nama | Kontakt | Profil korisnika | Najčešća pitanja | Sitemap |
Pretraga
26
2014

Promjena radnog vremena administrativne službe

Posted By :
Comments : 0
Administrativna i  info-služba Glossa – centra za njemački jezik u Banjoj Luci će u periodu između 28.07.2014. i 18.08.2014. godine raditi od 14 do 22 časa. U ovom periodu će svi zainteresovani moći posjetiti Glossa-centar u Vidovdanskoj 39 te se informisati o kursevima,...
Više informacija
25
2014

Glossa-centar od septembra organizuje kurseve za medicinare

Posted By :
Comments : 0
Kvalitetno učenje jezika podrazumijeva učenje korak po korak, kako bi polaznik temeljito savladao sve vještine komunikacije. Onog trenutka kada polaznici iz većine poslovnih branši dostignu nivo B1, već mogu da uče poslovnu terminologiju, neophodnu za uspješan rad u nekoj od...
Više informacija

Usluge

Glossa - centar za njemački jezik organizuje :
  • ekstenzivne, intenzivne, specijalne i kurseve za djecu i omladinu;
  • intenzivne pripreme za polaganje Goethe-ispita;
  • usluge savjetodavnog razgovora za buduće studente i radnike u zemljama njemačkog govornog područja;
  • usluge pismenog i usmenog prevođenja;
  • nastavu na daljinu ili online-kurseve.

Goethe-ispit

Njemačka je „ekonomska lokomotiva" Evrope, a njemačke i austrijske kompanije su najbolji poslodavci. Glossa - centar za njemački jezik je prvi akreditovani centar za njemački jezik u jugoistočnoj Evropi od strane Goethe-Instituta. Iskoristite priliku za bolji posao, dođite u Glossa-centar i tako se najbrže i najbolje pripremite za polaganje međunarodno priznatog Goethe-ispita! Ali to nije sve, Glossa-centar Vam omogućuje da položite Goethe-ispit u Banja Luci i brzo i lako odškrinite vrata svog profesionalnog i akademskog usavršavanja!

Rad i studiranje

Ljekari, medicinske sestre, inženjeri, tehnolozi, programerii svi vi koji želite da se preselite ili zaposlite u u Njemačkoj i zemljama njemačkog govornog područja! Studenti, krenite na vrijeme!!! Naučite njemački jezik i nastavite školovanje na jednom od najprestižnijih austrijskih i njemačkih univerziteta! Za zaposlenje u Njemačkoj Vam je potreban B2, a za nastavak akademske karijere C1 nivo znanja. Da li znate da Goethe-sertifikat koji će potvrditi tražene nivoe znanja možete dobiti u Glossa–centru!

Kursevi

Glossa - centar za njemački jezik organizuje kurseve njemačkog jezika na 6 nivoa (uključujući i podnivoe), od početnog A1 do najnaprednijeg C2, prema standardima Savjeta Evrope. Svi naši kursevi izjednačeni su sa nivoima koje propisuje Zajednički evropski okvir. Saznajte više o kursevima koje Vam je Glossa pripremila.